Szolgáltatások

Fejlesztési koncepciók megalkotása

A fejlesztési koncepció döntően befolyásolja a turisztikai attrakció, szálloda jövőbeli piaci lehetőségeit és a várható üzemelési költségeket. Egy jó koncepció mentén megvalósuló beruházásnál csökkenthető a beruházási költség és jelentősen növelhető a befektetés megtérülési sebessége, miközben az ingatlan értéke is hatványozottan emelkedik.

Újrapozícionálási stratégiák kialakítása

A szálloda piaci körülményei folyamatosan változnak, vagy azért mert változnak a keresleti, kínálati viszonyok, vagy azért mert a szálláshely szolgáltatásai időközben elavultak. Amikor romlik a piaci pozíció elkerülhetetlen egy alapos helyzetelemzés, és a feltárt hiányosságok alapján készül el a stratégia, mellyel garantált a versenyképesség javítása.

Megvalósíthatósági tanulmányok készítése

A megvalósíthatósági tanulmány tartalmazza a fejlesztési koncepciót, piacelemzést, üzleti tervet és a jövedelmezőségi számításokat, segítve ezáltal a fejlesztési, beruházási döntések meghozatalát legyen szó szálláshelyről (szálloda, panzió, hostel, aparthotel, egyéb szálláshely), vagy turisztikai és szabadidős projektről.

turizimus hotel nyitás

Hotel Pre-Opening (nyitás előtti feladatok ellátása)

Egy új szálloda megnyitására már a nyitást megelőzően több hónappal fel kell készülni. A nyitást megelőző tevékenységek magába foglalják a szükséges engedélyek beszerzését, a személyzet toborzását, az ügyviteli rendszerek kialakítását, értékesítési és marketing feladatot különös tekintettel a következőkre: standardok kialakítása, árképzés és pozícionálás, üzleti terv aktualizálása.

turizmus hotel mystery shopping

Mystery Shopping (Próbavásárlás)

A kiszolgálás színvonala és a fogyasztói élmény inkognitós tesztelése. A teszt lehetővé teszi a valós fogyasztói élmények megismerését objektíven meghatározott szempontok alapján. A próbavásárlás eredményeként világossá válik, hogy melyek azok a területek, ahol szükséges a beavatkozás.

turizmus hotel tanácsadás

Sales & Marketing tanácsadás

Szeretne magasabb árbevételt? Szeretné növelni az értékesítés hatékonyságát? Nincs képzett értékesítési szakembere? Bármilyen értékesítési, marketing kérdésben hívjon bizalommal.

Segítségre van szüksége?

Vegye fel velem a kapcsolatot email-ben vagy hívjon telefonon munkanapokon 9-16 óra között – érdeklődve várom megkeresését!

Segítségre van szüksége?